News & Articles

Dintero – derfor finnes vi.

Dintero ble grunnlagt i slutten av 2017 og siden den gang har både teamet og selskapet vårt vokst. Dintero ble til med et ønske om å fylle et gap i betalingsbransjen.

Flere butikker satser i dag på både online og offline virksomhet, og dermed blir det viktigere og viktigere å tenke omnikanal. Dessverre ser vi det er svært mange som ikke helt vet hvordan man skal angripe dette. Vi ønsker å hjelpe disse bedriftene med å oppnå suksess gjennom nettopp smart bruk av omnikanal og utnyttelse av kundedata.

Den stadige etableringen av flere butikker – på nett og fysisk – betyr at konkurransen om kundene blir tøffere, i tillegg har utenlandske virksomheter overtatt store deler av terrenget her i Norge. Forbrukeren blir bombardert med markedsføring daglig fra merkevarer som skriker og prakker på tilbud etter tilbud, og det blir vanskeligere å fange kundens oppmerksomhet. Og til nå ser vi at de butikkene som ikke har “knekt koden” sliter med å få hjula til å gå rundt.

I en omnikanal verden vil online – og offline handel skli inn i hverandre og forbrukeren vil forvente like mye fra den ene som den andre. Det er dermed viktig at butikkene blir flinkere på å integrere alle mulige berøringspunkt og kanaler mot kundene sine – både digitalt men også analogt. I tillegg ser vi at konsumeren har blitt mer kresen og forventer mer personlig tilnærming enn før. Det betyr at butikkene må levere en sømløs kundereise med mer relevante og meningsfulle handleopplevelser – uavhengig om kundene handler i nettbutikken, på mobil, via sosiale medier, epost eller fysisk butikk. Vi ser imidlertid at de kjedene som i større grad driver med såkalt “datadrevet markedsføring” har på sikt økt kundelojaliteten og oppnådd større suksess. De har hatt mindre fokus på produktene sine og setter heller kunden i sentrum.

Heldigvis ser vi at den norske handelsbransjen er i en omstillingsperiode der man vet at det er behov for en plattform som løser akkurat disse problemene. Med dette på plass vil for eksempel “Therese på 19” motta helt andre tilbud enn “Helge på 57”. Og for oss er det en selvfølge at det skal være slik. Vi har fulgt med på markedet i over 10 år, lyttet til kjøpmenn og konsumere og utviklet en plattform som løser akkurat disse problemene.

Til sammen har Dintero-teamet dype røtter i relevante bransjer som fintech, telecom og retail, og har tidligere jobbet i selskaper som Bambora, dSafe, Nets, PayEx, Schibsted, Steen og Strøm, Telia og Tommy Hilfiger. Sammen skal vi utfordre markedet og mangfoldet i funksjonalitet, og bruke fordelen med våre allsidige bakgrunner til å dra nytte av i kampen om å endre folks betalingsvaner mot en enklere, friksjonsløs, omnikanal handleopplevelse.

Lurer du på hva vi kan gjøre for deg?

 Ta gjerne kontakt på hello@dintero.com eller +47 22 34 34 54.

Les mer